Με 1-0 η Ομόνοια Καλλιθέας ξεπέρασε το εμπόδιο των Νέων Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Η Ομόνοια Καλλιθέας υποδέχτηκε  τους Νέους Αλμυρού στην πρεμιέρα της Α2 ΕΠΣΗ  στον 1ο Όμιλο.

 

 

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 των Νέων Αλμυρού σε έναν αγώνα που έκρινε μια αδράνεια προς στο τέλος του αγώνα στην άμυνα των Νέων Αλμυρού.

Στο 15′  ο Τζαγκαράκης έκανε το γύρισμα και τον επιθετικό Ρεμιδιανάκη  που πλάσαρε  πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 19΄η Ομόνοια με τον ο Μπαντούνας έκανε την παράλληλη μπαλιά από το τέρμα  και ο Μαρκάκης εξ επαφής δε βρήκε την μπάλα για να σκοράρει.

Στο 33′ ο Μποάνγκα σούταρε δυνατά όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας , ενώ στο 44′ ο Παπαδάκης ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη οι δυό ομάδες έχασαν μικροευκαιρίες  με την Ομόνοια να εκμεταλεύεται με τον Μπουλούκα λάθος στην άμυνα του Αλμυρού και με όμορφο τελείωμα να γράφει το 1-0 .

Στις καθυστερήσεις χάθηκε καλή ευκαιρία με τον Περγαντή από κοντά να ισοφαρίσει και έτσι έμεινε το τελικό νικηφόρο 1-0 για την Ομόνοια Καλλιθέας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης,Κοσμαδάκης,Φραγκιαδάκης,Ντουλάκης(46' Γούρλας) ,Λιακάκης,Αξιώτης(63'Λουλάκης),Μπαντούνας,Γεωργαλής,Μαρκάκης,Μπουλούκας,Ψαραδάκης

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος,Καμαρίτης,Μουρτζάκης,Περγαντής,Καλλιάρος,Στρατάκης(82' Γρινιεζάκης),Μαυρογιάννης,Παπαδάκης,Μποάνγκα(36' Βασιλάκης) ,Ρεμυδιανάκης,Τσαγκαράκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ