Με τρεις αθλητές ο Ωρίωνας στους Πανευρωπαϊκούς ανοικτής θάλασσας

Petite Perle 300×250
Κακουλάκης, Ψαρουδάκη και Σαρτζετάκης θα λάβουν μέρος στους αγώνες της Κέρκυρας…

Με τρεις κολυμβητές θα συμμετάσχει η Αθλητική Ακαδημία του Ωρίωνα  στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ανοικτής θάλασσας που θα πραγματοποιηθούν  29 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα την ομάδα της Βάνας Μπακούση που θα αναχωρήσει την Τρίτη για την Κέρκυρα, για να συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης στις συγκεκριμένες ηλικίες, αποτελούν ο Βασίλης Κακουλάκης, η Ειρήνη Ψαρουδάκη και ο Αντώνης Σαρτζετάκης.
Σε ότι αφορά τους κολυμβητές του Ωρίωνα:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΚΟΥΛΑΚΗΣ: Έχει πολλαπλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα τόσο στην πισίνα όσο και στην θάλασσα (Πανευρωπαϊκούς αγώνες, Μεσογειακούς αγώνες,comen cup, olympic youth festival κ. α.). Αγωνίζεται στα 7.5 km ενώ ήταν χρυσός στους Μεσογειακούς αγώνες. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες.  Πέρυσι είχε κολυμπήσει  στα 5km  στο Setoubal της Πορτογαλίας και είχε κατακτήσει την 15η θέση, στην πρώτη του επαφή με το αγώνισμα της ανοικτής θάλασσας .
ΕΙΡΗΝΗ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ: Αγωνίζεται στα 5km , είναι η δεύτερη συμμετοχή της με την εθνική  ομάδα και η πρώτη στην ανοικτή θάλασσα.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΡΖΕΤΑΚΗΣ: Αγωνίζεται στα 5km ,αυτή είναι η πρώτη του συμμετοχή με την εθνική ομάδα.
«Οι κολυμβητές μας είναι πολύ περήφανοι για αυτή τους την συμμετοχή και θα προσπαθήσουν  να εκπροσωπήσουν  επάξια την χώρα μας  ,προσπαθώντας με πάθος για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Η προπονήτρια του Ωρίωνα κ. Μπακούση Βάνα έχει την τιμή να είναι ,για δεύτερη φορά, μια από της προπονήτριες συνοδούς της αποστολής της εθνικής μας ομάδας.

Το Δ.Σ. του Ωρίωνα εύχεται τα καλύτερα σε προπονήτρια και αθλητές της ομάδας μας αλλά και σε  ολόκληρη την Ελληνική αποστολή!», τονίζουν με ανακοίνωση του στον Ωρίωνα.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ