Σεφτέ στις νίκες για Τύλισο 2-0 τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό

Petite Perle 300×250

Το πρώτο της τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα της Τυλίσου στην έδρα του Ανθεστίωνα με σκορ 0-2με σκόρερ τους  Μανιουδή και Μάτσα κεφαλοποιώντας την εμφάνιση της πρεμιέρας με τον Ηρόδοτο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν από την αρχή του παιχνιδιού σε πολύ καλή κατάσταση και έχασαν αρκετές καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα με κυριότερη το δοκάρι του Παγκαλάκη.

Το 0-0 όμως δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Μανιουδής, που πέρασε στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος στην θέση του Παγκαλάκη, που τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς, κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεση εύστοχα ο ίδιος για το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό η Τύλισος έφτασε και στο δεύτερο τέρμα με τον Μάτσα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με αποτέλεσμα το 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να αλλάξει κάτι από πλευράς γηπεδούχων μέχρι το φινάλε.

Συνθέσεις:

Ανθεστίωνας: Χαραλαμπάκης, Κόκας, Λιοδάκης, Νοικοκυράκης, Κεφάκης, Κουτάντος, Παρασκάκης, Τρουλάκης, Χότζα, Καρπαθάκης, Φωτόπουλος

Τύλισος: Τσαχάκης, Κέσκος, Μαματζάκης, Παπάζογλου, Σαμαριτάκης, Μανιούδης, Μάτσα, Μπουρσάκης, Αμαραντίδης, Καναβάκης, Παγκαλάκης (30′ λ.τρ. Μανιουδής)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ