Στέφανος Κασσελάκης: Τιμώ τον Αλέξη Τσίπρα θα συντηρήσω επάξια την παρακαταθήκη του

Petite Perle 300×250

Στην παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, με τη συνάντηση να διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσων με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. Τον τιμώ. Είμαι εδώ για να συντηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομίας του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης από το περιστύλιο της Βουλής.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

«Από κοντά σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

πηγή: www.in.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ