Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με Στέφανο Κασσελάκη στις 12 σήμερα στην Βουλή

Petite Perle 300×250

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

Παράλληλα επικοινώνησε και με την Έφη Αχτσιόγλου.

Στις 12:00 το μεσημέρι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί με τον προκάτοχό του στην αρχηγία του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή.

«Στοίχημα» η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ
Η πρώτη – και ίσως βασικότερη – πρόκληση για τον Στέφανο Κασσελάκη θα είναι να διατηρήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενωμένο.

Αμέσως μετά την νίκη του νέου προέδρου, η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε: «Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας, να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα».

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος απέφυγε να δώσει συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο και σημείωσε: «Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά»…

Όλοι πλέον περιμένουν με αγωνία την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αρκετοί δεν είδαν με καλό μάτι την εκλογή του – νεοφερμένου στην πολιτική – Στέφανου Κασσελάκη, ενώ μεγάλο «αγκάθι» θα είναι και το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εξωκοινοβουλευτικός πρόεδρος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, καθώς δεν έχει εκλεγεί βουλευτής.

 

πηγή: www.naftemporiki.gr

 

 

 

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ