Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: Κατέθεσε η χήρα και οι συγγενείς– Η δήλωση του Αλ. Κούγια

Σε εξέλιξη η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων

Petite Perle 300×250

Με τις καταθέσεις της χήρας του 22χρονου αλλά και των συγγενών του συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την έγκλημα που σημειώθηκε στο χωριό Αργουλιό του δήμου Μυλοποτάμου τον Ιούνιο του 2022 με θύμα τον 22χρονο Κώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πρώτη κατάθεση ήταν εκείνη της μητέρας του άτυχου άνδρα η οποία τόνισε ότι το «έγκλημα ήταν προμελετημένο» ενώ αναφέρθηκε και στον τόπο ζωής του 22χρονου.

Στη συνέχεια η χήρα του 22χρονου μίλησε για τις απειλές που δέχονταν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Αμέσως μετά κατέθεσε η αδερφή του θύματος η οποία σε έντονο συγκινησιακό κλίμα μίλησε για τα όσα συνέβησαν μετά τον θάνατο του 22χρονου αλλά και την δυσκολία να διαχειριστούν αυτήν την τραγωδία ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπήρχαν ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Κούγιας: «Εν ψυχρώ έγκλημα από έναν αδίστακτο δράστη»

Από τη μεριά της υποστήριξης της κατηγορίας, βρίσκεται στα Χανιά για την δίκη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος προσερχόμενος στο δικαστήριο σε δήλωσή του στο zarpanews.gr, εκτίμησε πως «τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα» και έκανε λόγο για «μια εν ψυχρώ δολοφονία από έναν αδίστακτο δράστη ο οποίος είχε προετοιμάσει από πριν το έγκλημά του».

«Έχουν πει πάρα πολλά ψέματα στις απολογίες τους όμως εμείς είμαστε βέβαιοι ότι το Δικαστήριο δεν μπορεί να παραπλανηθεί και θα εκδώσει μια δίκαιη απόφαση» σημείωσε ο κ. Κούγιας. Από τη μεριά της η σύζυγος και η μητέρα του θύματος κατέθεσαν πως είχαν δεχτεί απειλές και στο παρελθόν από τον ίδιο δράστη και μάλιστα είχαν κατεθέσει μήνυση σε βάρος του, μετά από επεισόδιο που είχε λάβει χώρα το περασμένο Πάσχα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Στις 12 Ιουνίου του 2022 ένας 44χρονος πυροβολεί και σκοτώνει τον 22χρονο Κώστα στο χωριό Αργουλιό του δήμου Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες φαίνεται ότι είχαν αρκετές διαφορές και κατά το παρελθόν είχαν έρθει σε σύγκρουση. Ωστόσο, στις 12 Ιουνίου οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε δρόμο του χωριού και καυγάδισαν έντονα. Μετά την λογομαχία και οι δύο έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο 22χρονος πήγε στο σπίτι της αδερφής του και τότε εμφανίστηκε ο 44χρονος με το αυτοκίνητό του και βγάζοντας το όπλο τον πυροβόλησε αρκετές φορές. Μάλιστα, τέσσερις σφαίρες τον βρήκαν στην πλάτη με τον 22χρονο να πέφτει νεκρός. Την επόμενη ημέρα ο 44χρονος παραδίδεται στις αρχές και στη συνέχεια προφυλακίζεται.

πηγή:cretapost.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ