Νέοι προβολείς και φωτισμός στο γήπεδο του Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αλμυρού ευχαριστεί τον Δήμο Μαλεβιζίου για τις ενέργειες που έκαναν για να τοποθετηθούν νέοι και σύγχρονοι προβολείς LED στο γήπεδο του Αλμυρού.

Πλέον οι βραδινές προπονήσεις μπορούν να γίνονται και με μικρότερο ενεργειακό κόστος .

Επόμενος στόχος είναι να αναβαθμιστούν και τα παλιά αποδυτήρια που χρειάζονται ανακαίνιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Το ΔΣ της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Μαλεβιζίου κ ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κύριο Γεώργιο Πετούση , τον κύριο Ντίνο Κουτρούλη μέλος του ΔΣ των νέων Αλμυρού, για τις ενέργειες που έκαναν όσο αφορά την παραλαβή κ τοποθέτηση των νέων σύγχρονων προβολέων LED .
Πλέον έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες άθλησης στο γήπεδο μας σε όλα τα επίπεδα , κ πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα μπορούμε να φιλοξενήσουμε κ βραδύνους αγώνες.
Οι νέοι προβολείς προσφέρουν τεράστια εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα, βελτιώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του γηπέδου μας.
Όραμα της Διοίκησης είναι το γήπεδο μας να γίνει κυψέλη άθλησης για όλα τα παιδιά της περιοχής κ όχι μόνο , προσφέροντας ασφαλείς και σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις . Ήδη από το καλοκαίρι ανακαινίστηκαν πλήρως τα αποδυτήρια της μεγάλης ομάδας με την συνδρομή του δήμου Μαλεβιζίου κ στόχος είναι να γίνει το ίδιο κ απέναντι στα παλιά αποδυτήρια "

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ