Πατροκτονία στην Άρτα: Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Petite Perle 300×250

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν από πέτρα έφερε ο 65χρονος από την Άρτα, που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιο του.

Η ιατροδικαστική εκτίμηση προσδιόρισε την ημερομηνία του θανάτου του 65χρονου στην περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Tlive», ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν υπήρχαν σημάδια άμυνας στη σορό του 65χρονου, που θα σήμαινε ότι είχε προηγηθεί πάλη με τον γιο του, γιατί η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Ο 38χρονος, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του έφτασε ενώπιον των ανακριτικών Αρχών χωρίς δικηγόρο και ζήτησε προθεσμία από τον Εισαγγελέα, για να απολογηθεί αύριο.

Τι είπε ο πατροκτόνος στον βοσκό που τον βρήκε

Το έγκλημα που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία εξιχνιάστηκε όταν η αστυνομία εντόπισε τον γιο σε άθλια κατάσταση, ενώ οι δύο άντρες ήταν εξαφανισμένοι για μέρες.

Όταν τον βρήκαν, ο 38χρονος ομολόγησε το έγκλημά του και έδειξε στις Αρχές το σημείο που ο 65χρονος πατέρας του κείτονταν νεκρός.

Όπως είπε ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο, ο δράστης φαινόταν εξαντλημένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν να έχει κάνει κάποιο έγκλημα.

«Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε "σήκω φύγε θα πάρουμε την Αστυνομία". Τότε μας απάντησε "πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει". Πήραμε την αστυνομία»
 είπε ο βοσκός.

«Απ' έξω από τον στάβλο έχουμε μια περιοχή με συρματόπλεγμα, εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει. Μας είπε η Αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, εξαντλημένος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βοσκός.

πηγή: www.cretapost.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ