Αγώνες Ποδηλασίας Δρόμου στο Δήμο Μαλεβιζίου – Τι πρέπει να ξέρουν οι οδηγοί

Την Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023, ο Δήμος Μαλεβιζίου φιλοξενεί τους διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας δρόμου «31α Καζαντζάκεια.» Αυτή η εκδήλωση χαρακτηρίζεται από την ανάγκη να γίνει μία σημαντική ανακοίνωση προς το κοινό και ιδιαίτερα προς τους οδηγούς οχημάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων και η απρόσκοπτη κυκλοφορία.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα κατά τις ώρες 09:45 έως πέρατος και θα διασχίσουν σημαντικές περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου, σύμφωνα με την παρακάτω διαδρομή:

Η διαδρομή ξεκινά από το Δημαρχείο Δήμου Μαλεβιζίου στο δημοτικό διαμέρισμα Γαζίου, στη συνέχεια περνά από τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Παλαιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου/Ρεθύμνου και καταλήγει στη διασταύρωση Λιαδάκη – Κουρήτες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου/Ρεθύμνου. Από εκεί, η διαδρομή συνεχίζει προς τη διασταύρωση Τυλίσου, στη συνέχεια προς το Μάραθο και καταλήγει στο Δαμάστα, όπου θα είναι και ο τερματισμός των αγώνων. Η συνολική απόσταση της διαδρομής είναι 19 χιλιόμετρα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων, η κυκλοφορία στην παραπάνω διαδρομή δεν θα διακοπεί, καθώς δεν υφίσταται εναλλακτική διαδρομή για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους οδηγούς οχημάτων που θα βρίσκονται στην περιοχή των αγώνων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται προς τις οδηγίες και τα σήματα των τροχονόμων. Η ασφαλής και απρόσκοπτη διέλευση των αθλητών απαιτεί τη συνεργασία και τον σεβασμό όλων των οδηγών.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ