Σωκράτης Κεφαλογιάννης για τον θάνατο του Νίκου Σκουλά: «Ήταν άξιος της γενιάς, της οικογένειάς και του τόπου του»

Petite Perle 300×250
Το μήνυμα του Σωκράτη Κεφαλογιάννη για το θάνατο του Νίκου Σκουλά

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σκουλάς σε ηλικία 89 ετών. Ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά στην οικογένεια και είναι βέβαιος πως ο βίος και το έργο του θα είναι βάλσαμο παρηγοριάς τους.

Ειδικότερα, με αφορμή τον θάνατο του Νίκου Σκουλά ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, αναφέρει στο μήνυμά του:

«Έφυγε σήμερα από την ζωή ένας διακεκριμένος πολίτης, ένας ευπατρίδης της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, ένας γνήσιος Ανωγειανός, ο Νικόλαος Σκουλάς του Φρουδά. Γαλουχήθηκε με τις οικογενειακές, πολιτικές και πολιτιστικές παραδόσεις του τόπου του.

Διαμόρφωσε με τα επιστημονικά του εφόδια μια προσωπικότητα με προσήλωση στις δημοκρατικές αξίες και την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συμφέροντος με ήθος και αξιοπρέπεια.

Από όποιο πόστο και αν υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον, με την καθαρότητα της σκέψης του και των στόχων του και την αποτελεσματικότητα του, ενέπνευσε εμπιστοσύνη και άφησε ωφέλιμο και αναγνωρίσιμο έργο.

Ήταν άξιος της γενιάς του, της οικογένειάς του και του τόπου του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και είμαι βέβαιος πως ο βίος και το έργο του θα είναι βάλσαμο παρηγοριάς τους».

Υπερασπιζόταν πάντα με θάρρος και ευγένεια τις απόψεις του και ενέπνεε σεβασμό. Με τις ιδέες, το πολυσχιδές έργο του, το ήθος και την εν γένει πολιτεία του τίμησε την Κρήτη, τα Ανώγεια και την οικογένειά του.

Η προβολή της Ανωγειανής του καταγωγής υπήρξε παροιμιώδης. Τα Ανώγεια τον ευχαριστούν για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη τους.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ