Στέφανος Κασσελάκης: «Περιμένω από τον κ. Μητσοτάκη την καταδίκη του "καταλληλότερου" γαλάζιου δημάρχου Μπέου»

Επανέληθε στο θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας από τον πρωθυπουργό να καταδικάσει τη συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου.

Με ανάρτησή του στο Twitter, απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφέρει περιμένει την ευθεία καταδίκη εκ μέρους του κατά του δημάρχου.

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του "καταλληλότερου" γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.

Νωρίτερα το Σάββατο, σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποσύρει τη στήριξή του στον Αχιλλέα Μπέο.

Η χειροδικία του δημάρχου κατά διαμαρτυρόμενου πολίτη προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρει «άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που "πνίγουν" τις πόλεις τους;».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο.
Σήμερα έδειρε πολίτη.
Χθες κατάβρεξε πολίτη.
Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.
Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους;
Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;
Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ