Έμειναν στο 0-0 Τύλισος-Δαμάστα (φώτο)

Petite Perle 300×250

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο ντέρμπι του Μαλεβιζίου αφού μετά από ένα δυνατό παιγνίδι Τύλισος και Δαμάστα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δαμάστα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή όμως έλλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Στο 32' από πάσα Κόκκινου Νικ. ο Σκουλάς πλάσαρε από ευνοϊκή θέση και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Μακαρώνας.

Η Τύλισος είχε ένα καλό διάστημα μεταξύ 30'-40' χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε ανατροπή του Μιχελουδάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δε βγήκε στο Μανιούδη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε με το ματς να είναι πολύ δυνατό με λίγες φάσεις μπροστά στα δυο τέρματα με την Δαμάστα πάντως να είναι ελαφρώς καλύτερη.

Μαλιστα έχασε στο 68΄ μια μεγάλη ευκαιρία αλλά ο τερματοφύλακας της Τυλίσου Μακαρώνας σταμάτησε στο τετ α τετ τον Κόκκινο.

Η Τύλισος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά απο το 85΄ και μετά δυο φορές ο Αμαραντίδης απο καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΤΥΛΙΣΣΟΣ: Κέσκος, Μπουρδάκης, Παπάζογλου, Μαματζάκης, Πολυμερίδης (65΄ Ταβουλαρέας) , Καναβάκης, Μάτσα, Σταματάκης, Μανιούδης, Μιχελουδάκης (65΄ Αμαραντίδης), Κοσμαδάκης

ΔΑΜΑΣΤΑ: Χατζηδάκης, Διακάκης, Φραγκούλης, Πεταλάκης, Μηλιαράκης, Κόκκινος Νικ, Σκουλάς (80΄ Αδαμάκης), Ζερβάκης, Κόκκινος Ανδρ. (80΄ Ρουμπάκης), Κόκκινος Ιωαν, Κατσαρός (72΄ Γκιουλμιχάλης)

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ