Κείμενο διαμαρτυρίας από κάτοικο των Καλεσών για τις φθορές από τις πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις

Petite Perle 300×250

Με γραπτό του κείμενο ένας κάτοικος Καλέσων διαμαρτυρόμενος στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου  όσο αφορά τις ζημιές που γίνονται σε ιδιωτική περιουσία μετά από την εκτέλεση ενούς έργου ασφαλτόστρωσης.

Το κέιμενο :

"Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων των εκατέρωθεν αντεγκλήσεων για τις ασφαλτοστρώσεις στα Καλέσα μία εβδομάδα προ εκλογών, θα ήθελα να ρωτήσω τους υπεύθυνους για την υλοποίηση του έργου το εξής:

Η καταστροφή των δικτύων άρδευσης από το κολεκτερ του parking στα Κ. Καλέσα στις ιδιοκτησίες, γιατί πρέπει να βαρύνει τον κάθε ιδιοκτήτη?
Επειδή είμαι Πολ. Μηχανικός και έχω εκτελέσει έργα υποδομών σε αστικό ιστό σας λέω ότι σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς σε δίκτυο (ιδιωτικό ή δημόσιο) την ευθύνη για την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση την έχει ο εκτελών το έργο.
Αυτό που έγινε όμως στην περίπτωση των Καλεσών είναι ότι έπρεπε να πέσει το ασφαλτικό σε μία ημέρα για να φύγει για αλλού το συνεργείο, αφήνοντας πίσω κομμένες σωληνώσεις και αμφιβόλου ποιότητας κατασκευές ασφαλτικών.
Η απάντηση των επιτόπου υπευθύνων στο ερώτημα "Ποιός θα πληρώσει τις ζημιές?" ήταν "Ο κάθε ιδιοκτήτης τα δικά του λάστιχα".
Σας καταθέτω ότι για αντικατάσταση 60m σωλήνα Φ20 10 atm με τα παρελκόμενα και τοποθέτησή του σε χαντάκι (για να μην ξαναπέσει
στα δόντια βιαστικών εργολαβίσκων), πλήρωσα 200 Ευρώ (περ/ται η εργασία φυσικά).
Αυτά…
Για να στηρίζει ο πολίτης τις ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής…
Υ.Γ. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου δήλωσε άγνοια, είπε θα ενημερώσει και θα με ξανακαλούσε (πράγμα που δεν έγινε ποτέ..)
       Δεν πειράζει – Ραντεβού στις κάλπες.            "
*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ