Αλμυρός: H ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία του Ελλοπιακού

Petite Perle 300×250

Η διοίκηση του Αλμυρού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ομάδα του Ελλοπιακού και τους ανθρώπους του που βοήθησαν τα μέγιστα την αποστολή του Αλμυρού σε όλες τις ημέρες που βρέθηκαν εκεί και δεσμεύτηκαν να ανταποδώσουν την φιλοξενία στο επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ της ομάδας μας κ ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς ευχαριστούν θερμά το ΔΣ κ όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Ελλοπιακού για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή και τα μέλη της ομάδας μας στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα μας.

Από την Παρασκευή, δύο μέρες πριν το ματς σε συνεχόμενη επικοινωνία που είχαμε για να μας βρουν ξενοδοχείο κ μαγαζί για το φαγητό της αποστολής μας , έτσι ώστε να έχουμε την λιγότερη πιθανή ταλαιπωρία πριν από το ματς, κ μετά το ματς, παρόλο το δυσμενές αποτέλεσμα για την ομάδα τους ήταν εκεί δίπλα μας προσπαθώντας να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να μη λείψει τίποτα στην αποστολή μας.
Κύριοι με τα όλα τούς!!!!
Το ποδόσφαιρο μόνο ενώνει κ δημιουργεί δυνατές φιλίες !!
Η ομάδα μας να είστε σίγουροι ότι θα ανταποδώσει στο παιχνίδι του β' γύρου, ανάμεσα στις δύο ομάδες. "

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ