Το προηγούμενο Σάββατο 13χρονο κορίτσι γέννησε σε τουαλέτες περιφερειακού νοσοκομείου

Petite Perle 300×250
Ο πατέρας του μωρού είναι ένας συμμαθητής της, όπως τελικά αποκάλυψε η ανήλικη

Με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε σε περιφερειακό νοσοκομείο, 13χρονη το πρωί του Σαββάτου. Το κορίτσι αφού εξετάστηκε από παιδίατρο, και μη γνωρίζοντας οτι είναι έγκυος, διαγνώστηκε με τυμπανισμό, ήπιε καθαρκτικό και λίγο αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις τουαλέτες του νοσοκομείου όπως μετέδωσε το Mega.

Τόσο η μητέρα αλλά και η ανήλικη διαβεβαίωσαν τον παιδίατρο ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές.

Η ανήλικη τελικά αποκάλυψε σε παιδοψυχολόγο που την εξέτασε ότι ο πατέρας του μωρού είναι ένας συμμαθητής της.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ  δεν είναι η πρώτη φορά που ανήλικη γεννάει στο νοσοκομείο αυτό. «Δυστυχώς αν σας πω ότι σε αυτό το νοσοκομείο είναι το 3ο περιστατικό μέσα σε μια δεκαετία. Είχε συμβεί και με ένα 14χρονο και ένα 13χρονο κοριτσάκι», δήλωσε.

Η υπόθεση αυτή, βέβαια, κατά τον ίδιο αναδεικνύει και την υποστελέχωση των περιφερειακών νοσοκομείων, καθώς δεν υπήρχε ούτε γυναικολόγος ούτε όμως και ακτινολόγος ο οποίος βρισκόταν σε άδεια.

Κλήθηκε και πήγε εσπευσμένα ιδιώτης γυναικολόγος για να παράσχει ιατρική φροντίδα στην ανήλικη, η οποία μαζί με το μωράκι της μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.

«Πως γίνεται το νοσοκομείο να μην έχει γυναικολόγο και ακτινολόγο; Τι σόι νοσοκομείο είναι αυτό;», αναρωτήθηκε ο ο Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, η 13χρονη και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, το οποίο έχει μαιευτική κλινική, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

πηγή: www.neakriti.gr

 

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ