Δρόμος Γολγοθάς για οικογένεια στην Τύλισο

Αποκομμένη από τον έξω κόσμο βρίσκεται στην Τύλισο μια οικογένεια κάθε φορά που θα βρέξει, αφού ο χωματόδρομος που οδηγεί σε αυτό γίνεται αδιάβατος.
Όπως ανέφερε στη Φωνή του Μαλεβιζίου η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Στεφανία Σταθάκη Νύχταρη, ζει σε ένα ιδιόκτητο σπίτι στην Τύλισο με το σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.
Ωστόσο κάθε χρόνο με την πρώτη βροχή η οικογένεια αποκόπτεται από τον κόσμο αφού ο δρόμος μετατρέπεται σε ποτάμι και δεν μπορούν ούτε να φύγουν από το σπίτι τους, ούτε να πάει κάποιος σε αυτό.
Όπως λέει η κα Σταθάκη: «Ζούμε ένα πραγματικό Γολγοθά. Φοβόμαστε για τη ζωή μας καθώς στην οικογένεια μας έχουμε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και νοητική υστέρηση που παθαίνει συχνά
κρίσεις και πρέπει να το μεταφέρουμε στο Νοσοκομείο».

Μόλις όμως χειμωνιάσει αυτό γίνεται αδύνατον και στις εικόνες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε το δρόμο που με τη βροχή γίνεται ποτάμι. Επιπλέον θα πρέπει να επισημανθεί πως όπως υποστηρίζει η κα Σταθάκη, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι προβλήματα υγείας. Όπως επίσης δηλώνουν επανειλλημμένα έχουν απευθυνθεί στο Δήμο, ο οποίος ανοίγει το δρόμο αλλά δεν βρίσκει μια οριστική λύση. Την προηγούμενη Τρίτη μάλιστα μηχάνημα του Δήμου πήγε στην περιοχή και έστρωσε το δρόμο. Ωστόσο η οικογένεια επισημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για να σταματήσει ο γολγοθάς που βιώνει η οικογένεια και αυτό θα γίνει αν τα 500 μέτρα του δρόμου στρωθούν με μπετόν.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ