Η παρακαταθήκη του Γιώργου Μαρή εχέγγυο για την επιτυχία του γιου του Γιάννη

Petite Perle 300×250

Πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και στο Δήμο Μαλεβιζίου οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους, ώστε να πετύχουν την εκλογή τους.

Ο Γιάννης Μαρής πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ έδειξε ότι όταν κάποιος προσπαθεί να προσφέρει στον τόπο του με χαμηλό προφίλ κερδίζει το σεβασμό και την αναγνώριση από τους συμπολίτες του.

Κατάφερε τόσο στη διαχείριση των παραλιών, όσο και στις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε για τον τουρισμό να αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά του Μενέλαου Μποκέα.

Το δικό της βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και η οικογένεια και όταν είσαι και παλιός αυτοδιοικητικός η γνώμη και υ συμβουλή σου έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο Γιώργος Μαρής λίγο πριν το φινάλε της προεκλογικής περιόδου αναφέρεται στο γιο του και ζητάει τη στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτηση του:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

χρόνια τώρα, προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, μαζί με την αγάπη μου στον τόπο μας. Αρχικά, ως πρωτεργάτης της απομάκρυνσης της χωματερής στη Σκαφιδαρά, ως πρόεδρος σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στα σχολεία που φοιτούσαν τα παιδιά μου, έπειτα στον πολιτιστικό σύλλογο Γαζίου, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αλμυρού και οπουδήποτε μου έχει ζητηθεί.
Πάντα, γνώμονας ήταν το καλό του τόπου, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Αυτή την αγάπη μεταλαμπάδευσα και στα παιδιά μου που προσφέρουν μέσα από τις δράσεις τους και τη ζωή τους στον δήμο μας.
Τώρα, παίρνω το θάρρος να ζητήσω τη στήριξή σας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στον δήμο Μαλεβιζίου, στο πρόσωπο του γιου μου Γιάννη, ο οποίος κατεβαίνει ξανά στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα.
Ο Γιάννης, 4 χρόνια στο τιμόνι της ΜΑΕΔΗΜ, απέδειξε ότι μπορεί να συνεχίσει το έργο μου και να το πάει ακόμα παραπέρα.
Ευχαριστώ από καρδιάς, όσους μπορέσουν να στηρίξουν αλλά και όσους δεν μπορέσουν!
Γι αυτόν τον τόπο έχουμε δουλέψει σκληρά και δεν τον χαρίζουμε σε κανέναν!

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ