Μίλησε και πάλι ο Καστελλιανάκης και ο Αλμυρός νίκησε με 1-0 το Χαϊδάρι

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός υποδέχτηκε το Χαϊδάρι για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Γ' Εθνικής στον 4ο Όμιλο.

Ο Άγγελος Καστελλιανάκης σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική και οδήγησε τον Αλμυρό στην νίκη επί του πολύ καλού Χαϊδαρίου με 1-0.

Ο Αλμυρός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και το Σάββατο σε ένα ακόμα δύσκολο ματς υποδέχεται τον Εθνικό.

Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν τόσο καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια πολύ επικίνδυνη και δυνατή ομάδα που τον απείλησε αρκετές φορές όμως σημασία έχει οτι πήρε τους τρεις βαθμούς που είναι και το πρώτο ζητούμενο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μόλις στο 2' ο Αλμυρός έφτασε κοντά στο γκολ από σέντρα του Πατηνιώτη ο Καστελλιανάκης από κοντά πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Στο 9' σε μια σέντρα του Κοιλιάρα από αριστερά ο Ζιζίλας γκρέμισε στην μικρή περιοχή τον Καστελλιανάκη αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτυ.

Στο 15' από πάσα του Αργυρίου, ο Ματέα φαίνεται να ανατρέπεται στην μεγάλη περιοχή του Αλμυρού αλλά δίπλα στην φάση ο διαιτητής δίνει συνέχεια στον αγώνα.

Στο 21' ξαφνικό μακρινό σουτ του Καλογερόπουλου διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Χανιωτάκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 28' ο Αλμυρός ανοίγει το σκορ μετά από εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Γιαλούση, ο Λεόν απέφυγε έναν αμυντικό γύρισε στον Καστελλιανάκη, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ νικά τον Ανδριόλα για το 1-0 έχοντας και τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 47' από φάουλ του Αποστολόπουλου και λάθος απόκρουση του Χανιωτάκη, ο Μέξης πλάσαρε αλλά ο Γιαλούσης έδιωξε πάνω στην γραμμή του τέρματος σε κόρνερ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 48' από κούρσα και σέντρα του Λεόν από αριστερά ο Χαντί από κοντά σούταρε άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Ο Αλμυρός στο 59' έχασε με τραυματισμό τον σκόρερ του Καστελλιανάκη και τη θέση του πήρε ο Πακιουφάκης που πήγε αριστερό εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης πέρασε ο Λεόν.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 62΄όμορφος συνδιασμός Πακιουφάκη Λεόν όμως πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Ανδριόλας.

Ο Μανώλης Σουτζής έφερε τον Λεόν ξανά αριστερό φορ τον Χαντί και δεξιά τον Πακιουφάκη.

Στο 85' βγήκε τραυματίας ο Κουτάντος και τη θέση του πήρε ο Καργιωτάκης.

Στις καθυστερήσεις σουτ εξ επαφής από τον Αργυρίου ο Χανιωτάκης με φοβερή απέκρουση κράτησε το σημαντικό 1-0 για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Αλμυρός (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Κοιλιάρας(76' Ρέγιες), Πατινιώτης, Κοντογιάννης, Κουτάντος(86' Καργιωτάκης), Λεόν, Χαντί(75' Νικολακάκης), Καστελλιανάκης(59' Πακιουφάκης)

Χαϊδάρι (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Ζίζηλας, Αννιτσάκης, Μεξής, Αποστολόπουλος(86' Γκρέπι), Καλογερόπουλος, Κατσάρας(46' Ιγκορ), Ματέα(76' Ενρίκε), Τσιούλος, Μουκίδης, Αργυρίου

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ