Πάτρα: Τον πέταξε ο συμμαθητής του βίαια σε πεζούλι και έπεσε με το στόμα στο μάρμαρο

Petite Perle 300×250

Νέο επεισόδιο bullying καταγράφηκε στην Πάτρα.

Η ιστοσελίδα pelop, έφερε στο φως ένα σοκαριστικό περιστατικό που κατήγγειλε μητέρα 13χρονου μαθητή.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο στην Αστυνομία όσο και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υπάρχει καταγγελία μητέρας μαθητή της Α' Γυμνασίου  για σοβαρό επεισόδιο με συμμαθητή του.

 

Ο 13χρονος , σύμφωνα με την καταγγελία, δέχθηκε επίθεση από τον συνομήλικό του, τον ακινητοποίησε από το κεφάλι, τον πέταξε σε πεζούλι και ο άτυχος έφηβος έπεσε με το στόμα στο μάρμαρο.

Αποτέλεσμα, να σπάσουν τα δύο μπροστινά του δόντια. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες κα πλέον η μητέρα του αναζητεί ιδιώτη οδοντίατρο για να αποκαταστήσει τα δόντια του παιδιού της, φυσικά με δικά της έξοδα.

Το περίεργο είναι (σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε στην «Πελοπόννησο») ότι δεν εντοπίστηκαν οι γονείς του άλλου παιδιού.

Πάντως ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε την καταγγέλλουσα μητέρα για τη διεύθυνση κατοικίας του 13χρονου. Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση σοκ και ακόμη και σήμερα εκφράζει φόβο για την παρουσία του στο σχολείο. Πλέον, η υπόθεση θα λάβει τη δικαστική οδό, ενώ έρευνα διενεργεί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

πηγή: www.cretalive.gr

 

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ