Νοσοκόμες έδιναν ναρκωτικά σε ηλικιωμένους για να έχουν… ήρεμη βάρδια!

Απίστευτη υπόθεση

Petite Perle 300×250

Δύο νοσοκόμες κινδυνεύουν με φυλάκιση, ύστερα από σοβαρή καταγγελία ότι έδιναν ναρκωτικά σε ασθενείς με εγκεφαλικό, τόσο γιατί ήθελαν να γελάσουν με τις αντιδράσεις των ηλικιωμένων, όσο και για να έχουν μια «εύκολη βάρδια»…

Οι απάνθρωπες πράξεις τελέστηκαν από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018 αλλά η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία φοιτήτριας νοσοκόμας, που εντόπισε έλλειψη σε φάρμακα του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας δύο εργαζόμενες έκλεβαν απλά χάπια από το βρετανικό νοσοκομείο Blackpool Victoria, όπως ηρεμιστικά, τα οποία τα χορηγούσαν σε μεγάλες ποσότητες για να λειτουργήσουν ως ναρκωτικά.

Αισθηση προκαλούν και ταμ μηνύματα που αντάλλασαν μεταξύ τους. «Με αυτά που της έδωσα, θα είναι οριζοντιοποιημένη για μια εβδομάδα, χα χα χα χα», έγραφε ένα μήνυμα και ένα άλλο ανέφερε πως «η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, αλλά δεν με νοιάζει. Έχει πλάκα να δω τι θα γίνει».

Ο εισαγγελέας Peter Wright δήλωσε ότι και οι δύο αντιμετώπιζαν τους ασθενείς «με περιφρόνηση».

Ο δικαστής Robert Altham προφυλάκισε την Hudson μετά τις ετυμηγορίες και της ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκιση.

Η Γουίλμοτ, η βοηθός ιατρού, αποφυλακίστηκε με εγγύηση.

πηγή:cretalive.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ