Σημαντική διάκριση για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κόπακα στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Τα συγχαρητήρια του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης δέχτηκε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κόπακα που έχει την έδρα του στο Γάζι.

Πρόκειται για μία διάκριση που έρχεται από ένα διεθνή φορέα που έχει αντίκτυπο σε όλη την ομάδα και ειδικά βέβαια στη Σύλια Κόπακα και τον άξιο γιο της Σωκράτη Χαχλιούτη.

Δείτε τι αναφέρει η επιστολή:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Αγαπητέ συνεργάτη,

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα ήθελε να συγχαρεί εσάς και την αφοσιωμένη ομάδα σας στο Κ.Ξ Γ. KOΠAKA για το εξαιρετικό επίτευγμα στην προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις ECCE Μαΐου 2023. Η εντυπωσιακή βαθμολογία των 1000 βαθμών που πέτυχαν 4 φορές οι μαθητές σας στο ECCE Speaking δείχνει τη δέσμευσή σας για αριστεία στη γλωσσική εκπαίδευση, η οποία είναι πραγματικά αξιέπαινη. Είναι προφανές ότι η προσέγγιση, η μεθοδολογία και οι ακούραστες προσπάθειες των εκπαιδευτικών του σχολείου σας έχουν οδηγήσει σε αυτή την αξιοσημείωτη επιτυχία. Τα επιτεύγματα των μαθητών σας στην Εξέταση για το Πιστοποιητικό Επάρκειας στα Αγγλικά που δημιουργήθηκε από το Michigan Language Assessment αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσής σας για την ανάπτυξη και την εξέλιξη τους. Η επιτυχία των μαθητών στο ECCE είναι μια σταθερή βάση για τους μελλοντικούς τους στόχους και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν στο Κ.Ξ.Γ. КОПАКА. Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια για αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα. Η συνεισφορά σας στον τομέα της αγγλόφωνης εκπαίδευσης είναι ανεκτίμητη και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι μαθητές σας θα φέρουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απέκτησαν στο Κ.Ξ.Γ. ΚΟΠΑΚΑ μαζί τους καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Σας ευχόμαστε συνεχή επιτυχία και αριστεία σε όλες τις εκπαιδευτικές σας προσπάθειες.

Με εκτίμηση,

Ιφιγένεια Ρηγοπούλου.

Διευθύντρια Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ