Ψήφισε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Petite Perle 300×250

Στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, στο 2673ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42) ασκεί αυτή την ώρα το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της Αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για Δημάρχους, Περιφερειάρχες, για μία καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας, για αναπτυξιακή πολιτική. Η ΝΔ δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές για τις 13 Περιφέρειες της χώρας και τους 3 μεγάλους Δήμους. Θέλουμε πρωτίστως στις Περιφέρειες να εκλέξουμε ανθρώπους που να ασπάζονται το όραμά μας για μία καλύτερη Ελλάδα, με έντονη αναπτυξιακή δυναμική. Από εκεί και πέρα οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους τοπικούς άρχοντες που κρίνουν ότι αυτοί θα μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες τους», ανέφερε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η κυβέρνηση έχει στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση με πολλά νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και με το πρόσφατο νομοσχέδιο έχει προσθέσει νέες διατάξεις για τη διαφάνεια και τη λογοδοσία των Δήμων. Από εκεί και πέρα, η κρίση περνάει στα χέρια των πολιτών. Ως προς τον πολιτικό απολογισμό αυτής της κάλπης, θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε σήμερα το βράδυ», πρόσθεσε.

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ