Δήλωση Μ. Φραγκάκη μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Petite Perle 300×250

Μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, ο κ. Μανώλης Φραγκάκης,προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι πολίτες του Δήμου Μινώα  Πεδιάδας, την 8η Οκτωβρίου 2023, έκαναν την επιλογή τους.Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δώσαμε, ως παράταξη, μια δύσκολη μάχη μαζί με τους συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ  πολύ!Ευχαριστώ  επίσης τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους καθώς και την οικογένεια μου για την αμέριστη στήριξη.Παρά το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης, δηλώνω υπερήφανος για το έργο που αφήνουμε εγώ και οι συνεργάτες μου ως παρακαταθήκη.

Οι πολίτες αποφάσισαν να εμπιστευτούν στον κ. Βασίλη Κεγκέρογλουτο «τιμόνι» της διοίκησης του Δήμου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τον συγχαίρω δημόσια για την ξεκάθαρη νίκη του.

Εύχομαι για το καλό του τόπου μας, η νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει τα καθήκοντα της την 1η Ιανουαρίου 2024, να αξιοποιήσει όλα όσα -με σκληρή δουλειά και κόπο- καταφέραμε να δημιουργήσουμε, όλα αυτά τα χρόνια.

Η επόμενη ημέρα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας απαιτεί συνεργασία και συναινέσεις προς όφελος των πολιτών, δεδομένων των μεγάλων προκλήσεων και των ακόμη μεγαλύτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Είμαι υπερήφανος που υπήρξα Δήμαρχος αυτού του τόπου και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι πρέπει, μέχρι να παραδώσω τη σκυτάλη του Δήμου στον κ. Κεγκέρογλου. Είμαι υπερήφανος που παρά τις μεγάλες αντιξοότητες και δυσκολίες που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, αφήνουμε πίσω μας σημαντικό έργο και απτό αποτύπωμα σε μια σειρά από τομείς της δημοτικής λειτουργίας. Υπερήφανος για τον αγώνα που δώσαμε ακόμα κι αν χάσαμε. Ο τόπος αυτός μας έχει όλους ανάγκη, απ' όποιο μετερίζι κι αν τον υπηρετούμε».

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ