Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Zhengzhou Open

Petite Perle 300×250

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Zhengzhou Open με 2-0 σετ (7-6, 6-3) από την Κινέζα Τσινγουέν Ζενγκ (Νο24) κι έμεινε εκτός συνέχειας του τουρνουά στην πρεμιέρα της.

Στο πρώτο σετ, η Ζενγκ έκανε το break στο δεύτερο service game της Μαρίας και κράτησε το service της μέχρι και το 4-3. Εκεί, η Σάκκαρη έβγαλε αντίδραση, πήρε πίσω το service της, με τις δύο τενίστριες να κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στο tie break. Η Κινέζα πήρε προβάδισμα με 3-0, η Μαρία μείωσε σε 3-2, ωστόσο η Ζενγκ προηγήθηκε εκ νέου με τρία games, παίρνοντας εν τέλει το σετ με σκορ 7-2.

Στο 2ο σετ η Κινέζα έκανε break στο 6ο game, διευρύνοντας το προβάδισμά της με 4-2. Η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με την Ζενγκ να παίρνει και το σετ και μαζί το εισιτήριο για τον 3ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλίνινα.

Όσον αφορά το WTA Finals (29/10-5/11) τώρα, μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια απόσυρση της τελευταίας στιγμής με αποχώρηση τενίστριας ειδάλλως η Μαρία θα ταξιδέψει έτσι κι αλλιώς ως πρώτη επιλαχούσα στο Κανκούν. Παράλληλα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπορεί να αγωνιστεί στο Ζουχάι της Κίνας σε 2 κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες για το WTA Elite Trophy, εφόσον το επιλέξει η ίδια.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ