Ο Αλέξης Καλοκαιρινός κοντά στους πολίτες και μετά τις εκλογές

Ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου υλοποιεί την προεκλογική δέσμευσή του

Κάνοντας πράξη τη δέσμευση που είχε δώσει στους δημότες, ότι «θα με βλέπετε και μετά τις εκλογές», ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 10/10 στις Πατέλες.

 

Τιμώντας την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και στο πρόγραμμα της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» οι πολίτες, συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο τις επισκέψεις τους σε συνοικίες και γειτονιές, χαράσσοντας πλέον νέα πορεία. Ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, αποδεικνύει ότι θέλει να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, να ακούει και να συζητάει, κάτι που αναμένεται να συμβαίνει τακτικά και μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του από την 1/1/2024.

Τον Αλέξη Καλοκαιρινό υποδέχθηκαν θερμά οι κάτοικοι των Πατελών, δίνοντάς του συγχαρητήρια και ευχές για μια εποικοδομητική θητεία και επιβραβεύοντας την στάση του. «Βρίσκομαι μαζί σας σε διάστημα λιγότερο από 48 ώρες μετά που έκλεισαν οι κάλπες» είπε στους κατοίκους των Πατελών ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Προεκλογικά, ήμουν εδώ και κατέγραψα τα προβλήματά σας, άκουσα τα ζητήματα της καθημερινότητας και συζήτησα μαζί σας. Έτσι και θα συνεχίσω. Θα είμαι κοντά σας για να βρίσκουμε μαζί τις λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. Έχουμε ήδη σηκώσει ξανά τα μανίκια, αυτή τη φορά για να είμαστε πανέτοιμοι από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας και να προχωρήσει το έργο που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.».

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ