Εικόνες και βίντεο φρίκης έδειξε στον Μπλίνκεν ο Νετανιάχου από το Ισραήλ

Petite Perle 300×250

Με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, συναντήθηκε στο Τελ Αβίβ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου το πρωί της Πέμπτης (13/10).

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα τις δραματικές εξελίξεις στην περιοχή, ενώ ο επικεφαλής της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός ότι η συνάντησή τους γίνεται υπό αυτές τις συνθήκες.

«Είμαστε εδώ δεν πηγαίνουμε πουθενά», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στον Μπενιαμίν Νετανιάχου. Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να συμβάλλει για να διασφαλιστεί η απελευθέρωση των ομήρων που απήγαγε η Χαμάς.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Νετανιάχου έδειξε στον Μπλίνκεν σοκαριστικές φωτογραφίες με δολοφονημένα βρέφη. Μάλιστα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, ο Νετανιάχου έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις συγκεκριμένες αποτρόπαιες εικόνες, με απανθρακωμένα βρέφη και μωρά που είχαν σφαγιαστεί.

Βίντεο στο ΝΑΤΟ

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιόαβ Γκάλαντ, μίλησε στους ομολόγους του στο ΝΑΤΟ μέσω τηλεδιάσκεψης. Σύμφωνα με διπλωμάτες από τις Βρυξέλλες, ο Γκάλαντ τους έδειξε ένα βίντεο, το οποίο «πάγωσε» την αίθουσα.

πηγή: www.reader.gr

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ