"Κέρδισε" την "Anuga 2023" η Cretan mill!

Petite Perle 300×250

Παρούσα στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, την Anuga,που πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας, ήταν και φέτος η ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL της οικογένειας Αλμπαντάκη. Το περίπτερο της κρητικής εταιρείας, στο Hall 5.1 – Stand A071, αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας αλλά και της κρητικής διατροφής.

Μέσα από το γευστικό ταξίδι που προσέφεραν τα προϊόντα  της  ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL, οι επισκέπτες έζησαν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία κι έκαναν το περίπτερο της εταιρείας με έδρα τα Καλέσα του δήμου Μαλεβιζίου, σημείο αναφοράς.

Χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, από κάθε σημείο του πλανήτη, δοκίμασαν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της συλλογής της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την ποιότητα του, την ασυναγώνιστη γεύση του και την μοναδική διατροφική του αξία.

Τα προϊόντα της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL της οικογένειας Αλμπαντάκη συνόδευσαν γευστικά τις συζητήσεις που έγιναν με διεθνείς εταίρους και σφράγισαν τόσο τις νέες συμφωνίες που κλείστηκαν όσο κι εκείνες που ανανεώθηκαν με την παρουσία της εταιρείας να κρίνεται άκρως επιτυχημένη, αφού τόσο οι εμπορικές συμφωνίες όσο και η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας επεκτείνονται συνεχώς.

Το περίπτερο της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL επισκέφτηκε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, που παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Anuga2023.Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την ικανοποίησή του για το υψηλότατο επίπεδο της κρητικής και γενικότερα της ελληνικής παρουσίας στην έκθεση. Άλλωστε, η Ελλάδα ήταν η 5η χώρα σε συμμετοχές στην Anuga 2023, με 269 εκθέτες, με το στόχο της προβολής των μοναδικών προϊόντων της χώρας να επιτυγχάνεται στο έπακρο.

Η Anuga  είναι, αναμφίβολα, η πιο σημαντική εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Φέτος φιλοξένησε 7.900 εκθέτες από 118 χώρες, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 140.000 επισκέπτες από περισσότερες από 200 χώρες απ' όλο τον κόσμο.

Με τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη» να αποτελεί τον βασικό πυλώνα της έκθεσης, η Anuga 2023 επικεντρώθηκε κυρίως στα θέματα βιωσιμότητας και υπεύθυνης διαχείρισης πόρων, τομείς στους οποίους η ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL επενδύει και καινοτομεί τα τελευταία χρόνια.

Η ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL της οικογένειας Αλμπαντάκη ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό της Anuga για το 2025.

 

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ