Γ΄ Εθνική: Φουλ αγωνιστική σήμερα-Δύσκολες αποστολές για Αλμυρό και ΠΟΑ

Petite Perle 300×250

Ένα ακόμη Σάββατο με φουλ αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Βρισκόμαστε στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο καθώς βλέπουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με όλα τα παιχνίδια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Εμείς βέβαια θα επικεντρωθούμε στις κρητικές ομάδες, οι οποίες είναι πέντε στο σύνολο, με τις τρεις να αγωνίζονται στην έδρα του και τις άλλες δύο να ταξιδεύουν στην Αθήνα για εκτός έδρας δοκιμασίες.

Οι δύο Ηρακλειώτικες ομάδες είναι αυτές που "ξενιτεύονται" την 6η αγωνιστική με τον ΠΟΑ να πηγαίνει στον Ταύρο για να παίξει κόντρα στον Φωστήρα και τον Αλμυρό να πηγαίνει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πειραιά.

Και οι δύο Ηρακλειώτικες ομάδες έχουν στόχο το τρίποντο, ώστε να παραμείνουν στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις που βρίσκονται καθώς ο ΠΟΑ είναι 5ος και ο Αλμυρός 3ος.

Οι ομάδες του Ρεθύμνου από την πλευρά τους έχουν εντός έδρας δοκιμασίες με την Επισκοπή να υποδέχεται τον ΑΟ Υπάτου με μοναδική της σκέψη το τέσσερα στα τέσσερα στο σπίτι της και ο Ερμής Ζωνιανών υποδέχεται την Αγία Παρασκευή στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό, που θα είναι η δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος ο ΑΟΑΝ έχει το πιο δύσκολο έργο από όλες τις ομάδες του νησιού καθώς φιλοξενεί στον Άγιο Νικόλαο τον "ιστορικό", ή αλλιώς αν θέλετε τον Πανιώνιο, ο οποίος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Παρ' όλα αυτά ο Άγιος Νικόλαος την φετινή σεζόν έχει πολύ υψηλές βλέψεις και έτσι θα πάει στο παιχνίδι και εκείνος με μοναδικό του στόχο το τρίποντο καθώς θέλει να αποδείξει ότι η μέτρια αρχή που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν αντιστοιχεί στην δυναμική της ομάδας που έχει.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ