Ηράκλειο: Ο ίδιος ο πατέρας του αναγνώρισε το γιο του ως τον ληστή με τον μπαλτά που του επιτέθηκε

Petite Perle 300×250

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οδηγείται αύριο Τρίτη 17/10 ο νεαρός ο οποίος τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 13/10 εισέβαλε σε βενζινάδικο, στη λεωφόρο Κνωσού, κραδαίνοντας έναν… μπαλτά κι άρπαξε 260 ευρώ από τον εμβρόντητο υπάλληλο της επιχείρησης.

Ο 24χρονος άνδρας οδηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τα προηγούμενα 24ωρα στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος άσκησε σε βάρος του νεαρού ποινική δίωξη για ληστρική εκβίαση (κακούργημα) και για παράνομη οπλοφορία.

Κατόπιν, ο νεαρός παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για να απολογηθεί. Ζήτησε κι έλαβε, ωστόσο, προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη, στις 10 το πρωί. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Τον αναγνώρισε ο πατέρας του!

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του την ώρα του επίμαχου περιστατικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του κατηγορούμενου φέρεται να εμφανίστηκε απεγνωσμένος με την κατάσταση του γιου του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, προ ημερών, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι " (…) τα μεσάνυχτα άγνωστος δράστης με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απόσπασε από υπάλληλο επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο αλλοδαπός διέπραξε την εν λόγω ληστεία και αφού αναζητήθηκε συνελήφθη".

πηγή: www.neakriti.gr

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ