Επτά μήνες τιμωρίας ο Φατζόλι της Γιουβέντους για το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού

Petite Perle 300×250

Το νέο σκάνδαλο με παράνομα στοιχήματα στην Ιταλία, έχει φέρει στο προσκήνιο της ιταλικής αστυνομίας τους Νικολό Φατζόλι, Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο, με τον μέσο της Γιουβέντους να απολογείται στις αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Repubblica», ο Φατζόλι παραδέχθηκε ότι έπαιζε στοιχήματα σε αγώνες, αλλά και ότι είναι εθισμένος με τον τζόγο, αλλά αρνήθηκε ότι έχει στοιχηματίσει σε παιχνίδι της ομάδας του, της Γιουβέντους, κάτι που τιμωρείται με φυλάκιση.

Ο Νικολό Φατζόλι, ο πρώτος παίκτης του οποίου το όνομα είχε βγει στο φως όσον αφορά την υπόθεση, τιμωρήθηκε με 7 μήνες μακριά από το ποδόσφαιρο, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σχεδόν όλη τη φετινή σεζόν.

O παίκτης της Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον εισαγγελέα του Τορίνο, ώστε να υπάρξει απόλυτη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο νεαρός χαφ έδειξε μεταμέλεια, υποσχέθηκε να λάβει βοήθεια για τον εθισμό στον τζόγο, και δεν θα ασκήσει έφεση, ούτε θα προσπαθήσει μέσω των νομικών του εκπροσώπων να αλλάξει τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του. Αντίθετα, θα συνεργαστεί με τις αρχές δίνοντας πληροφορίες όσον αφορά τους άλλους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο.

Ο νεαρός άσος βρίσκεται από το 2015 στο Τορίνο, ήταν μέλος σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της Γιουβέντους, και μετά το περσινό πέρασμά του με τη μορφή δανεισμού από την Κρεμονέζε επέστρεψε στους «μπιανκονέρι», με τη χρηματιστηριακή του αξία να έχει εκτοξευτεί στα 35 εκατ. ευρώ, στην αρχή της φετινής περιόδου.

πηγή: www.newsit.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ