Ποια είναι η 28χρονη σύντροφος του Χάρη Δούκα

Petite Perle 300×250

Η γυναίκα στο πλευρό του νέου δημάρχου Αθηναίων

Ο Χάρης Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων και πλέον ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου.

Ο 43χρονος νέος δήμαρχος, στο επινίκιο μήνυμά του την Κυριακή ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξή της και τους συνεργάτες του. Λίγο πιο πίσω του στεκόταν μια μελαχρινή γυναίκα. Το μήνυμα απευθυνόταν και σε εκείνη.

Στην αρχή του βίντεο η μελαχρινή γυναίκα με το μπλε φόρεμα:

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα OnΤime, η μελαχρινή γυναίκα είναι η Γεωργία Πολυτάνου, διεθνολόγος, σύντροφος του Χάρη Δούκα. Κατά το δημοσίευμα, μάλιστα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα.

συντροφος

 

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ως προς την προσωπική του ζωή, τα δημοσιεύματα που τον σύστηναν στον κόσμο ανέφεραν απλά ότι έχει μια αδελφή και ότι δεν είναι παντρεμένος.

Ποια είναι η σύντροφος του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου
Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια δυναμική και μορφωμένη 28χρονη γυναίκα, η οποία φυσικά και στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή του Χάρη Δούκα.

συντροφος

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, έκανε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics» και σήμερα ασχολείται και αρθρογραφεί για θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

πηγή:cretalive.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ