Γιατροί και εργαζόμενοι Βενιζελείου: "Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά με τον κόσμο δίπλα μας θα συνεχίσουμε"

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη ικανοποίηση είδαν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, τον κόσμο να στηρίζει την σημερινή κινητοποίηση και με ένα "ομαδικό" δελτίου τύπου εξέφρασαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες.

Η κοινή ευχαριστήρια ανακοίνωση υπογράφεται από την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Ηρακλείου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Βενιζελείου και την τριμελή επιτροπή Ιατρών Βενιζελείου.

Αναλυτικά:

"Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση είδαμε να πραγματοποιείται σήμερα μια πρωτοφανής σε συμμετοχή κόσμου πορεία από το Βενιζέλειο, που κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κινητοποίηση αυτή είτε συμπορευόμενοι δίπλα μας, είτε προσήλθαν στον τελικό τόπο συγκέντρωσης, αλλά και όσους συμπαραστάθηκαν από τον χώρο της εργασίας τους με ξεχωριστό τρόπο.

Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα των νοσοκομείων είναι μεγάλα και δεν θα λυθούν εύκολα, αλλά η στήριξη του κόσμου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε να στοχεύουμε σε μια ποιοτική, δωρεάν, δημόσια υγεία προσβάσιμη σε όλους. Σήμερα έγιναν τα πρώτα βήματα σε ένα δρόμο μακρύ αλλά όσο ο κόσμος είναι δίπλα μας εμείς θα συνεχίζουμε."

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ