Ραφήνα: Συνελήθφη 38χρονος για απόπειρα αρπαγής και βιασμού 15χρονης

Petite Perle 300×250

Στιγμές τρόμου βίωσε μία 15χρονη στη Ραφήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10), όταν ένας 38χρονος φέρεται να τη σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και να την επιβίβασε σε αυτό, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην καταγγελία της η ανήλικη, ο 38χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της εντός του αυτοκινήτου, με το κορίτσι να αντιδρά και να καταφέρνει να του ξεφύγει.

Το περιστατικό, όπως διευκρινίζεται, σημειώθηκε στη Ραφήνα, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, όταν ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε δίπλα της, με τον οδηγό να τη ρωτάει εάν θέλει να την πάει κάπου. Τότε, αυτή αρνήθηηκε να μπει στο αυτοκίνητο, ο 38χρονος φέρεται να κατέβηκα και να την έβαλε μέσα με το ζόρι.

Ραφήνα: Τι αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες

Ο δράστης, αφού είδε το κορίτσι να ουρλιάζει, εξαφανίστηκε από το σημείο με την ανήλικη να βρίσκει προσωρινό καταφύγιο σε σπίτι της περιοχής. Κάτοικος της οικίας στη Ραφήνα, μάλιστα, μίλησε στο Mega και αποκάλυψε τις στιγμές αγωνίας της 15χρονης.

«Ειδοποίησε τη μητέρα του από το κινητό της. Ήρθε η μητέρα του μαζί με μία φίλη της μέσα στο σπίτι μου και τους πήρα εγώ με το δικό μου αυτοκίνητο και τους πήγα στην αστυνομία. Ήταν σε κατάσταση πανικού, σε κατάσταση σοκ.

Εκεί που μίλαγε, ούρλιαζε και έκλαιγε, σκεπτόμενο τι της προέκυψε. Βγήκε από το αυτοκίνητο, μόνη της βγήκε τον απείλησε ότι θα φύγει από την πόρτα, αυτός φοβήθηκε προφανώς και το άφησε έξω από την πόρτα μου» πρόσθεσαν στη συνέχεια.

Ραφήνα: Συνελήφθη ο δράστης – Τι αναφέρουν συγγενείς του

Ο δράστης συνελήφθη σήμερα το πρωί, ενώ το αυτοκίνητό του αναγνωρίστηκε από κάμερες της περιοχής. Κατά τη διαδικασία της ταυτοποίησης, η ανήλικη αναγνώρισε τον δράστη μέσα από φωτογραφίες του Facebook, που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Το περιβάλλον του 38χρονου επικοινώνησε με το Mega, και αποκάλυψεπως «δεν ξέρω ποιος έχει κάνει την καταγγελία. Μακάρι να ήξερα και να τον κοίταγα στα μάτια. Κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που γίνονται, είμαστε μία οικογένεια ολόκληρη αυτή τη στιγμή ανάστατη από κάτι που θα αποδειχθεί πολύ γρήγορα».

Αίσθηση προκαλεί, παράλληλα, πως ο 38χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αρπαγή είναι πατέρας ενός δίχρονου αγοριού, με τη σύζυγό του να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του.

πηγή: www.reader.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ