Ταυλάνδη: Αγρότης ταΐζει 10.000 κροκόδειλους χωρίς να δεχτεί ούτε μια φορά επίθεση (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ένας αγρότης στην Ταϊλάνδη κάνει μια ασυνήθιστη δουλειά που δεν είναι και αρκετά ζηλευτή. Κάθε μέρα μπαίνει σε ένα χώρο γεμάτο με κροκόδειλους και καλείται να τους δώσει το φαγητό τους.

Σε ένα επάγγελμα που θα έκανε τους περισσότερους ανθρώπους να το σκεφτούν δύο φορές, o Panya Siangjong από το Nakhon Pathom της Ταϊλάνδης, πραγματοποιεί καθημερινή ρουτίνα που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Ο χώρος εργασίας του είναι μια φάρμα με κροκόδειλους, όπου ζουν 10.000 από αυτά τα τρομερά ερπετά, το καθένα από τα οποία έχει κοφτερά δόντια σαν ξυράφι.

Κάθε μέρα, ο Siangjong αναλαμβάνει το τρομακτικό έργο της σίτισης αυτών των ακόρεστων πλασμάτων. Οπλισμένος με κάτι περισσότερο από μια καθημερινή ενδυμασία και ένα ανθεκτικό ζευγάρι λαστιχένιες μπότες, κουβαλάει κουβάδες γεμάτους ωμό κρέας μέσα στα κλουβιά. Οι κροκόδειλοι, που κυμαίνονται από μικρά νεογέννητα μέχρι τεράστιους ενήλικες, περιμένουν με ανυπομονησία τα γεύματά τους.

 

Είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά τα αρπακτικά τους ένστικτα και τις τρομερές ορέξεις τους, οι κροκόδειλοι επιτρέπουν στον Siangjong να περιηγείται στους χώρους διαβίωσής τους χωρίς να αποτελούν απειλή γι' αυτόν. Είναι σαν να καταλαβαίνουν τη σημασία του να μην δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει. Ο δεσμός του Siangjong με αυτά τα ερπετά αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δύο δεκαετιών εργασίας στη βιομηχανία εκτροφής κροκοδείλων.

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ