Διατηρήθηκε το εντός έδρας αήττητο της Κηφισιάς, η οποία παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 36ο λεπτό, κράτησε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας.
Οι Κρητικοί μάλιστα έχασαν πέναλτι στο 88ο λεπτό, όταν ο Λουίς Φελίπε είδε τον Αναγνωστόπουλο να πέφτει σωστά και να αποκρούει την εκτέλεσή του.
Ντεμπούτο με τους γηπεδούχους έκανε ο Σναϊντερλάν, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να διαμαρτύρεται για την αυστηρή αποβολή του Ιπαλίμπο με απευθείας κόκκινη κάρτα στο πρώτο μέρος.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του αγώνα όμως η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους Κρητικούς. Στο 13’, ο Ντίκο έσπασε την μπάλα στον Λουίς Φελίπε αλλά εκείνος έστειλε άουτ την μπάλα από πλεονεκτική θέση.
Η Κηφισιά απάντησε στο 20’, με τον Κρισιούμα να σουτάρει από τα δεξιά και τον Μπάουμαν να αποκρούει σε κόρνερ.
Οι Κρητικοί απείλησαν ξανά στο 29’ με κεφαλιά του Ντίκο που σταμάτησε ο Αναγνωστόπουλος, ενώ στο 36’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Βεργέτη να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ιπαλίμπο για μαρκάρισμα στον Λάρσον – με την απόφαση πάντως να είναι τουλάχιστον αυστηρή.
Ένα άστοχο σουτ του Σναϊντερλάν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποτέλεσε την τελευταία αξιόλογη φάση πριν την ανάπαυλα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.
Οι Κρητικοί μπήκαν αναμενόμενα δυνατά στο δεύτερο μέρος, με την κεφαλιά του Ντίκο στο 54’ να περνά ελάχιστα άουτ.
Ο ρυθμός παρ’ όλα αυτά άρχισε σταδιακά να πέφτει, με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει εύκολα την προσπάθεια του Τοράλ στο 69’.
Ίδια κατάληξη είχε μια προσπάθεια του Νέιρα στο 81’, με τον ΟΦΗ να βρίσκει τεράστια ευκαιρία για να λύσει τον… Γόρδιο δεσμό στο 85’.
Ο Μποτία ανέτρεψε τον Λουίς Φελίπε μέσα στην περιοχή και του έδωσε την ευκαιρία να στήσει την μπάλα στη λευκή βούλα, όμως ο Βραζιλιάνος είδε τον τερματοφύλακα της Κηφησιάς να αποκρούει εντυπωσιακά το πέναλτί του!

Κάπως έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι εντός έδρας και τους Κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία για ένα σημαντικό διπλό.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας, Μποτία, Μασούρας, Σναϊντερλάν (78’ Παπασάββας), Ιπαλίμπο, Κρισιούμα (78’ Τετέι), Ίλιεφ (46’ Τσάπαν), Μπιφουμά (65’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς (90’ Λούμορ)
Στον πάγκο: Κρίστινσον, Παρράς, Πρίτσας, Νίνης
ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83’ Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Αμπάντα (60’ Θοράρινσον), Τοράλ (70’ Μοσκέρα), Γκαγέγκος (70’ Ριέρα), Γκλάζερ, Ντίκο (60’ Νέιρα), Λουίς Φελίπε
Στον πάγκο: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Αποστολάκης


