Στις καθυστερήσεις ο Αλμυρός 3-2 με την Επισκοπή

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός υποδέχεται την Επισκοπή για την 7η αγωνιστική στην Γ' Εθνική στον 4ο Όμιλο .

Δραματικό φινάλε είχε ο αγώνας του Αλμυρού με την Επισκοπή στο Γαζί με τον Αλμυρό με πέναλτι του Γιαλούση που εκτελέστηκε δυο φορές στις καθυστερήσεις να να παίρνει την νίκη με 3-2.

Ο Αλμυρός πήγε πολύ καλά το παιχνίδι ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με 2-0 από μια λάθος υπόδειξη πέναλτι η Επισκοπή μείωσε σε 2-1 και ήταν καλύτερη και κατάφερε και έφερε το ματς σε 2-2 .

Μια έξυπνη ενέργεια στις καθυστερήσεις που πέρασε ως σέντερ φορ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γιαλούσης απέκρουσε ο Γιαγκιόζης αλλά ο διαιτητής έδωσε σωστά επανάληψη επειδή τρεις παίκτες της Επισκοπής πέρασαν τη γραμμή της περιοχής. Ο Γιαλούσης ήταν εύστοχος την δεύτερη φορά δίνοντας την νίκη με 3-2.

Η Επισκοπή διαμαρτυρήθηκε έντονα για την επανάληψη του πέναλτι την ώρα που ο Αλμυρός πανηγύριζε μια αγχώδη και σημαντική νίκη.

Στο 11'  κάθετη πάσα του Κίτου ο Χάιδος μόνος απέναντι στον Χανιωτάκη σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στο 14 μπαλιά του Χαντί στον Ρέγες που έκοψε στον Λεόν που πλάσαρε έσωσε ο Γιαγκιόζης αλλά στην επαναφορά ο Λεόν με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 20 σέντρα του Λεόν και εναέριο πλασέ του Βακράκου και φοβερέ απόκρουση του Γιαγκιόζη αλλά ο Ξενοκτιστάκης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0. Στο 29 από λάθος του Γιαλούση ο Λίμα ανατράπηκε ο διαιτητής αρχικά έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά ο βοηθός του υπέδειξε πως ήταν μέσα έδωσε το πέναλτι ο Λίμα ξεγέλασε τον Χανιωτάκη και μείωσε σε 2-1.

Στο 31 φοβερή εκτέλεση φάουλ του Λίμα καταπληκτική απόκρουση του Χανιωτάκη σε κόρνερ.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 52΄ μπαλιά του Λίμα δυνατό σουτ του Δωματά ο Χανιωτάκης απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 55' μπαλιά του  Λεόν έπιασε πλασέ στην κίνηση ο Ρέγες μπλόκαρε ο Γιαγκιόζης.
Στο 87 ' φάουλ του Κοιλιάρα και κεφαλιά εξ επαφής του Γιαλούση η μπάλα άουτ.
Στο 86'  από φοβερή ενέργεια  ο Λίμα σε φάση διαρκείας από κοντά έγραψε το 2-2.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Στις καθυστερήσεις από πάσα του Πακιουφάκη ο Αγαπάκης σπρώχτηκε μέσα στην περιοχή δόθηκε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιαλούσης και ενώ απέκρουσε ο Γιαγκιόζης ο διαιτητής Ταμπουρατζής έδωσε επανάληψη γιατί μπήκαν τρεις παίκτες της Επισκοπής μέσα στην περιοχή πριν εκτελεστεί το πέναλτι.
Αυτή τη φορά ο Γιαλούσης ευστόχησε έκανε το 3-2 και χάρισε τη νικά στον Αλμυρό.

Αλμυρός: Χανιωτάκης,Αγαπάκης,Ξενοκτιστάκης,Λεόν(86'Πακιουφάκης),Βακράκος(86' Καργιωτάκης),Χαντί,Γιαλούσης,Ενγκουέμ,Κοντογιάννης(57' Κουτάντος),Πατηνιώτης,Ρέγιες

Επισκοπή: Γιαγκιόζης,Χαίδης,Κίττος,Δωματάς,Σουρνάκης(81' Μέτα),Ντότης,Λίμα,Μίχος(61'Τζωρτζινάκης),Πάττας,Μουζούρης,Κεφαλάς

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ