Άριστη συνεργασία μεταξύ του 1ου Δημοτικού σχολείου Κρουσώνα και της ομάδας του ΠΑΟΚ Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Την πανελλήνια ημέρα αθλητισμού οι μαθητές,  μαθήτριες και εκπαιδευτικοί φιλοξενήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ. Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Φ.Α κας Λαδά και των εκπαιδευτικών συμμετείχαν στην πανελλήνια σκυταλοδρομία του «ΕΥ».

 

Οι μαθητές/τριες:

  • Της Στ & Ε δημοτικού έτρεξαν για την Ευσυνειδησία, σαν πιο μεγάλοι, έχοντας αναπτύξει την συνείδηση τους και αφού εξηγήσαμε το νόημα της λέξης.
  • Της Δ & Γ δημοτικού έτρεξαν για την Ευρωστία, αφού πρώτα αναλύσαμε την λέξη, θελήσαμε να περάσουμε με τις τάξεις αυτές το ηχηρό μήνυμα σχετικά με τα οφέλη της άσκησης και την ευρωστία που επιφέρει.
  • Και οι μικροί μας μαθητές της Α & β  δημοτικού με το πιο πλατύ χαμόγελο έτρεξαν δίνοντας την σκυτάλη της Ευτυχίας.
  • Τέλος όλοι μαζί μιλήσαμε για το ΕΥΖΗΝ φτιάχνοντας τον δικό μας κύκλο του «ΕΥ» , στη συνέχεια παίξαμε πολλά παιχνίδια και χαρήκαμε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στον υπέροχο χώρο.

 

Το παρόν έδωσε από την ομάδα του ΠΑΟΚ ο προπονητής και εκπαιδευτικός Φ.Α κος Πλεσίτης Βασίλης, που μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό και την υγεία, όπως και για το ευ αγωνίζεσθαι.Τα παιδιά άκουσαν προσεκτικά τον Κο Πλεσίτη, προβληματίστηκαν, ρώτησαν και συζήτησαν μαζί του για τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό , αλλά και για την πορεία της ομάδας της κωμόπολης μας . Παρόν ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ κος Καλαϊτζάκης Μάνος ο οποίος ενημέρωσε τα παιδιά για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσουν άμεσα και τα κάλεσε να συμμετέχουν σ΄ αυτές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία στην Διοίκηση του ΠΑΟΚ , στον Πρόεδρο κο Δευκαλίωνα Στειακάκη , στον Προπονητή και συνάδελφο κο Πλεσίτη Βασίλη και στο Γενικό Αρχηγό κο Καλαϊτζάκη Μάνο. Είμαστε σίγουροι ότι, αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί , για το καλό των παιδιών μας και γενικότερα της κοινωνίας του Κρουσώνα.

 

 

 

 

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ