ΣΥΡΙΖΑ: Τι λένε Σκουρλέτης, Βίτσας και Πολάκης για τις διαγραφές Κασσελάκη

Petite Perle 300×250

Αργά τη νύχτα της Δευτέρας με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε την πόρτα της εξόδου από το κόμμα στους Δημήτρη Βίτσα, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Φίλη.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, πηγές της Κουμουνδούρου διευκρίνιζαν πως ο κ. Κασσελάκης (αν και ξεκάθαρα ανάφερε πως οι τρεις έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος) δεν διέγραψε τα τρία στελέχη αλλά τα παρέπεμψε στα πειθαρχικά όργανα! «Ο Πρόεδρος χρησιμοποίησε τη γνωστή έκφραση και από τούδε και στο εξής θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι πρώτοι που αντέδρασαν σε όλο αυτό ήταν οι Πάνος Σκουρλέτης και Δημήτρης Βίτσας. Ο Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» ότι είδε τη διαγραφή του στα δελτία ειδήσεων. «Περιμένουμε να ακολουθηθούν οι διαδικασίες, όπως προβλέπεται από το καταστατικό. Φαντάζομαι πως αυτό είναι μια πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας που έχει το δικαίωμα να κάνει ο πρόεδρος. Λυπάμαι γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και κινδυνεύει από τη γελοιοποίηση. Ίσως δεν έχει καταλάβει ο κ. Κασσελάκης ποια ήταν η εντολή που του έδωσαν εκείνοι που τον εξέλεξαν».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βίτσας τόνισε με ανάρτηση στο Facebook, απαξιωτικά, πως «μην δίνετε σημασία, δεν αξίζει τον κόπο. Η αριστερά θα συνεχίσει με ή χωρίς αυτούς/ες…» ενώ αργότερα στο «Kontra» τόνισε πως «εγώ είμαι από 17 ετών στην Αριστερά, η νέα ηγεσία δεν είναι».

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ