Συμφώνησε με Μπέτις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Petite Perle 300×250

Παίκτης της Ρεάλ Μπέτις θα πρέπει να θεωρείται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον έμπειρο Έλληνα αμυντικό να δίνει τα «χέρια» και να κλείνει τη συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο!

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό μάλιστα να έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από την περασμένη Πέμπτη!

Να θυμίσουμε πως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών «αναθερμάνθηκαν» τις τελευταίες ώρες, καθώς, από τη μία ο ισπανικός σύλλογος δεν κατάφερε να βρει μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για να αντικαταστήσει τον τραυματία, Μαρκ Μπάρτρα, ενώ από την άλλη, ο 35χρονος πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, έριξε σημαντικά τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Κάπως έτσι, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί σε ένα ακόμη μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αφού κατά το παρελθόν έχει περάσει από Premier League (Άρσεναλ), Serie A (Μίλαν και Τζένοα), αλλά και τη γερμανική Bundesliga (Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης).

 

πηγή: www.sport-fm.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ