Θάνατος 43χρονης στην Καλαμάτα: «Πιθανό να έπεσε από το μπαλκόνι τινάζοντας το χαλί»

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το messinialive.gr οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ατυχήματος, στον φρικτό θάνατο 43χρονης, που συγκλονίζει την Καλαμάτα, από το πρωί της Τετάρτης.

Το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι στον κάτω όροφο βρέθηκε ένα χαλί του σπιτιού της άτυχης γυναίκας, «γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν επιχείρησε να το τινάξει και ενδεχομένως να ζαλίστηκε ή να παρασύρθηκε από το βάρος και να έπεσε», σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη είναι σε εξέλιξη είναι η προανάκριση και το δύσκολο έργο έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συγκέντρωση καταθέσεων από συγγενικά πρόσωπα της 43χρονης, «που είναι συγκλονισμένα από την τραγική απώλεια του δικού τους ανθρώπου», σύμφωνα με το messinialive.gr.

Τι συνέβη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το messinialive.gr, μια 43χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Ηροδότου, όπου διέμενε και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το messinialive.gr, η 43χρονη συνόδευσε σήμερα ((25/10) το πρωί τα δύο παιδιά της στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι της. Λίγο αργότερα έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε.

Ακαριαίος θάνατος

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό.

πηγή: www.messinialive.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ