Χανιά: Συνελήφθη ο άντρας που φέρεται να έριξε πυροβολισμούς στον Άγιο Λουκά

Petite Perle 300×250

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο άντρας που μέχρι τις 19:50 παρέμενε «ταμπουρωμένος» στο σπίτι του στην οδό Μυλωνογιάννη στα Χανιά μετά από αναφορές ότι είχε προχωρήσει στη ρίψη πυροβολισμών στο κέντρο των Χανίων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Λουκά.

Νωρίτερα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει το σημείο όπου βρίσκεται το σπίτι του φερόμενου ως δράστης, ηλικίας περίπου 50 ετών, στο οποίο οι πληροφορίες ήθελαν ότι βρισκόταν μόνος του.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το flashnews.gr στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και μόλις ο 50χρονος πείστηκε να βγει από το σπίτι συνελήφθη. Παράλληλα στην επιχείρηση συμμετείχε και ψυχολόγος καθώς και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος φέρεται να προχώρησε στην ρίψη περίπου δέκα πυροβολισμών με το πιθανότερο σενάριο να χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο, το οποίο και είχε μαζί του.

Αυτή την στιγμή αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι του 50χρονου συλληφθέντα ενώ προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έδρασε ο φερόμενος ως δράστης.

πηγή: www.flashnews.gr

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ