Στο Β΄ ημίχρονο ο Ρωμανός 2-0 την Τύλισο

Petite Perle 300×250

Με δύο γκολ του Ιπποκράτη Κομνηνού ο Ρωμανός πήρε το τρίποντο της νίκης κόντρα στην Τύλισο.

Ο Ρωμανός πήρε ακόμα μία νίκη, την τέταρτη του στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Τυλίσου. Η ομάδα της Ελιάς είχε την υπεροχή από την αρχή, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων κρατούσε.

Την… λύτρωση έφερε ο Ιπποκράτης Κομνηνός ο οποίος με γκολ στο 55ο λεπτό έβαλε μπροστά το σύνολο του Κώστα Ταβλαδωράκη. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ο Ρωμανός διατήρησε το προβάδιδμα, ενώ μπόρεσε μάλιστα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κομνηνού στο 87′ να σφραγίσει τη νίκη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λαζανάκης.

Με αυτό το τρίποντο ο Ρωμανός ανέβηκε στη 2η θέση με 12 βαθμούς και συνεχίζει το εξαιρετικό ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα.

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Μπαλάφας, Παχάκης, Γιακουμάκης (67΄Κουκάκης),Κεφάκης (61΄ Νοδαράκης), Κομνηνός, Κομνηνός Ιππ, Μαρκόπουλος (85΄ Ζαμίδης), Μαυρομάτης (85΄Λαζανάκης), Χαλιλάι, Κρανιωτάκης

Τύλισος: Τσαχάκης, Κέσκος, Παπάζογλου, Τζανής, Μανιούδης, Μάτσα, Μπουρδάκης, Πολυμερίδης, Ελευθεράκης (46΄Καναβάκης), Σταματάκης Αντ. (75΄ Λυγεράκης), Σταματάκης Εμμ. (60΄Μαματζάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ