Την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση για την τιμωρία στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Την προσεχή Παρασκευή (3/11) στις 15:30 προσδιορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Άμεση η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά κι εκείνη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την αρχικά απορριφθήσα από το πειθαρχικό όργανο της Super League, κύρια παρέμβαση που κατέθεσε για το ντέρμπι.

Οι Ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με μηδενισμό του ντέρμπι (σκορ 0-3), αφαίρεση 1 βαθμού και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πέρα από το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε και θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την ποινή, για να συνεχιστεί το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησε, αλλά και να αγωνιστούν με τον κόσμο τους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ μάλιστα αναμένεται να εκδοθεί άμεσα, πιθανότατα πριν το κυριακάτικο ντέρμπι των Πειραιωτών με τους Θεσσαλονικείς.

Όπως έχουμε επισημάνει πάντως, το σκεπτικό του πρωτοβάθμιου οργάνου για την απόφαση, έχει φέρει στα… σχοινιά τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με νομικούς κύκλους, φαντάζει αρκετά δύσκολο να ανατραπεί η τιμωρία που τους επιβλήθηκε.

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ