Το ευχαριστήριο της ΕΠΣΗ για την διοργάνωση αγώνων για το Women's Nations League

Petite Perle 300×250

Η ΕΠΣΗ Ηρακλείου κατάφερε και έφερε σε πέρας με πλήρη επιτυχία την φιλοξενία των διεθνών αγώνων της Εθνικής Γυναικών καθώς και την φιλοξενία που προσφέρθηκε στην αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας . 

Οι δύο διεθνείς αγώνες με την Ουκρανία για το Women's Nations League, απαιτούσαν καθημερινή δράση και το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τους εμπλεκόμενους, καθώς ήταν μια άρτια διοργάνωση.

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση των αγώνων του UEFA Women's Nations League ανάμεσα στις Εθνικές Ομάδες Γυναικών Ελλάδας και Ουκρανίας και την φιλοξενία των δύο αποστολών για δέκα περίπου ημέρες στο Ηράκλειο.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία την ΕΠΟ, τον υπεύθυνο αγώνων κ. Σωτηρακόπουλο και όλα τα στελέχη της Ομοσπονδίας που βρέθηκαν στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ, τους κ.κ. Λυσάνδρου, Πουρσανίδη, Βογιατζάκη και τους ανθρώπους της ΠΑΕ που άνοιξαν την μεγάλη αγκαλιά του ΟΦΗ και δημιούργησαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την διοργάνωση των αγώνων αλλά και τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ηροδότου για την άμεση ανταπόκριση και παραχώρηση των εγκαταστάσεων του συλλόγου για προπόνηση της Εθνικής Ουκρανίας.

Ευχαριστούμε πάνω απ' όλα τα σωματεία του Ηρακλείου και όλες τις Ακαδημίες, τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και στα δύο παιχνίδια και απέδειξε ότι το νησί μας μπορεί να αποτελέσει σπίτι των Εθνικών μας ομάδων. Εις το επανιδείν».

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ