Τραγωδία στον Πύργο: Νεογέννητο πέθανε πάνω στην γέννα

Petite Perle 300×250

Τραγωδία σήμερα (03/11 με βρέφος στον Πύργο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, μόλις ήρθε από τη ζωή, «έφυγε» παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα στον Πύργο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στη Μαιευτική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος με φρικούς πόνους σήμερα το πρωί, με τους γιατρούς να κρίνουν πως θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική τομή.

Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο βρέφος, το οποίο «έσβησε» ένα τέταρτο μετά τη γέννησή του σκορπώντας τη θλίψη στο ζευγάρι από τον Πύργο.

Πηγές του νοσοκομείου τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» πως ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε πολύ σοβαρή εγκεφαλοπάθεια, την οποία δυστυχώς δεν είχε αντιληφθεί η οικογένεια, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, θα είχε διαγνωστεί εάν η νεαρή μητέρα είχε υποβληθεί σε ένα υπερηχογράφημα.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι γονείς αυτής της άτυχης ψυχής που δεν πρόλαβε να δει το φως του κόσμου, κατέρρευσαν.

πηγή: www.patrisnews.gr

 

 

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ