Μπορούσε τη νίκη στο Πέραμα ο Αλμυρός, έμεινε στο 1-1

Petite Perle 300×250

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Πέραμα ο Αλμυρός που αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Περαμαϊκό για την 9η αγωνιστική στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Γαζίου ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει, βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ σε μία από τις ελάχιστες φάσεις των γηπεδούχων και κρατάει το γεγονός πως μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και να κρατήσει το αήττητο μετά από εννιά αγώνες.

Οι ευκαιρίες του Αλμυρού ήταν αρκετές από το πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που πίεζαν για το γκολ και την ομάδα του Περάματος να κρατάει πιο παθητική στάση. Σε μία ανύποπτη φάση όμως, σε μία από τις λίγες επιθετικές προσπάθειες του Περαμαϊκού, ο Κοντάκος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με κεφαλιά έπειτα από μία στημένη φάση στο 50′.

Παρότι το παιχνίδι στράβωσε το σύνολο του Μανώλη Σουτζή όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεση του. Τελικά ο Αλμυρός δικαιώθηκε, καθώς έφτασε στην ισοφάριση στο 72ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Χαντί. Ο Αλμυρός ήταν πολύ πιεστικός μέχρι το σφύριγμα της λήξης, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να πάρει το τρίποντο της νίκης, όμως Καστελλιανάκης δις και Χαντί δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η ομάδα του Γαζίου άξιζε με βάση την εμφάνιση της τη νίκη, όμως κρατάει το βαθμό της ισοπαλίας και τον χαρακτήρα που έβγαλε στο γήπεδο όταν έμεινε πίσω στο σκορ, με την ισοπαλία να κρατάει τους «πορτοκαλί» στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Θεολόγης Κλεομένης, Βέση Παναγιώτης, Καμνέλιους Τέο, Κοντογιαννάτος Κώστας, Λάππας Φίλιππος, Μαρίνης Αλέξανδρος, Γκίνο Κλόντιαν, Καραγιαννίδης Στάθης, Κοντάκος Δημήτριος, Μαχμουτάι Κλαούντιου, Ποσίνκοβιτς Βιλίμ

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης Γιώργος, Αγαπάκης Γιώργος, Γιαλούσης Λευτέρης, Παπαδομιχελάκης Χαράλαμπος, Πατινιώτης Θανάσης, Αλμπέρτο Ζακ Ενγκουέμ, Βουϊδάσκης Μάνος, Κοντογιάννης Γιώργος, Πιερτζιάκομι Λεόν, Χαντί Αμπντέλ Άγγελος, Βακράκος Γεώργιος

Μανώλης Σουτζής: Αυτό που μένει είναι η αντίδραση των παικτών μου μετά το 1-0

Στην αντίδραση των παικτών του μετά το 1-0 του Περαμαϊκού στάθηκε ιδιαίτερα ο Μανώλης Σουτζής  μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στον Περαμαϊκό.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο τεχνικός του Αλμυρού επισήμανε: 

"Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε τρομερή εμφάνιση, είχαμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και αρκετές φάσεις για γκολ. Η αντίπαλη ομάδα ήταν καθαρά σε παθητικό ρόλο καθώς μας απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις. Στην επανάληψη κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά αντιδράσαμε άμεσα ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα τέρματα. Αυτό που κρατάω από το σημερινό παιχνίδι  είναι η αντίδραση των παικτών μου μετά το 1-0 που είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός." 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ