Οι αλλαγές καθάρισαν για το Άλογο Μαλεβιζίου 3-1 τον ΠΟΗ

Petite Perle 300×250

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε το Άλογο Μαλεβιζίου το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΟΗ επικρατώντας με 3-1 στο ματς που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, αφού έδειξαν από τα πρώτα λεπτά την όρεξη τους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν τη νίκη. Μάλιστα τόσο ο ΠΟΗ όσο και το Άλογο Μαλεβιζίου δημιουργούσαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, όμως καμία από αυτή δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Παρά τις πολλές προσπάθειες οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Άλογο Μαλεβιζίου πάτησε… γκάζι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 56ο λεπτό με τον Βραχασωτάκη, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο πρώτο μέρος βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μια ακόμη αλλαγή του Μάικ Παρθενάκη κατάφερε να βρει δίχτυα γράφοντας το 0-2. Συγκεκριμένα στο 58′ ο Γκιαουράκης βρήκε εστία και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.  Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν στα δύο τέρματα, αφού στο 80′ ο Γκιαουράκης και πάλι που ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας σκόραρε κάνοντας το 3-0.

Ο ΠΟΗ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 90′ με τον Τιγκίρη. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι το Άλογο Μαλεβιζίου πανηγύρισε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα… 

ΠΟΗ: Ράδοβιτς, Κορνελάκης, Λικάι Φάτοφ (65΄ Χαϊντίνι), Μαραυγάκης (77΄Κακουλάκης), Τζιρίτας, Λυραράκης (65΄Χοτζάι), Σελαμάι, Τιγκίρης, Τσαγκαράκης, Φουντουλάκης, Σταθάκης (80΄Γραμματικάκης)

ΑΛΟΓΟ: Ζερβός Μιχ., Κυραλάκης, Παρασύρης (46΄Κάββαλος), Περάκης, Φουκάκης, Χριστουλάκης, Γιαννακάκης (85΄Ζερβός, Μανουσάκης, Συνολάκης (46΄ Βραχασωτάκης), Χρυσοφός (46΄ Δίπλας) , Ανδρουλάκης (37΄Γκιαουράκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ