Βόλος: Χτύπησαν γιατρό στο κεφάλι με κινητό-Εφημερία τρόμου στο Νοσοκομείο

Για εφημερίες του τρόμου, κάνουν λόγο γιατροί και νοσηλευτές, καθώς πληθαίνουν κρούσματα επιθέσεων, από ασθενείς και συνοδούς.

Petite Perle 300×250

Νέα επίθεση, είχαμε αυτή τη φορά, στο Νοσοκομείο του Βόλου. Θύμα ένας χειρουργός , που χθες βράδυ δέχτηκε επίθεση από πατέρα ενός μικρού παιδιού.

Μέσα στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, "μπουκάρανε" στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δέκα Ρομά , συγγενείς ενός παιδιού που είχε κοπεί στο χέρι. Αμέσως παρέλαβε το παιδί χειρουργός και η εξέταση διεξαγόταν σε ένα κλίμα έντασης με τους συγγενείς του παιδιού να φωνάζουν και να προκαλούν χάος με υστερίες .

Οταν ο χειρουργός τους είπε πως θα κληθεί παιδίατρος, ξαφνικά προκλήθηκε πανικός , από τους συγγενείς που κατάλαβαν πως  γιατρός θα "παρατούσε" το παιδί. Στην προσπάθειά του να εξηγήσει ο χειρουργός τι θα ακολουθήσει , χτυπήθηκε με κινητό στο κεφάλι. "Φωνάζω, ουρλιάζω και κανείς δεν ακούει.

Η είσοδος που οδηγεί στο Τμήμα Επειγόντων ήταν αφύλακτη και δεν υπήρχε σεκιουριτάς. Η εταιρεία σεκιούριτι φυλά το πάρκινγκ του Νοσοκομείου και όχι εμάς που κάνουμε εφημερίες τρόμου. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, ένα ξέφραγο αμπέλι. Ο χειρουργός από το Τμήμα μου είναι καλά , αλλά ο καθένα μπορεί να καταλάβει τι ζούμε. Μέσα στο Νοσοκομείο μπουκάρει ο καθένας και κάνει ότι θέλει. Ας έρθουν να εργαστούν στις συνθήκες που εργαζόμαστε εμείς", δήλωσε στα gegonota.news ο διευθυντής του Τμήματος γιατρός κ. Καραμέτος.

πηγή:gegonota.news

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ