Μετοχές, καταθέσεις και ακίνητα – Ο εύπορος δήμαρχος που πέρασε από το Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Κοινό μυστικό ήταν τα χρόνια που ήταν δήμαρχος στο Μαλεβίζι ο Κώστας Μαμουλάκης, ότι ήταν ένας εύπορος άνθρωπος. Ο κ.Μαμουλάκης είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία, επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και οικονομική άνεση πριν ακόμα αποφασίσει να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

Αυτό αποτυπώνεται και στο πόθεν έσχες του 2022 (για το οικονομικό έτος 2021) ένα από τα τελευταία που κατέθεσε ως Δήμαρχος και δημοσιοποιήθηκε χθες μαζί με αυτά των πολιτικών και των άλλων δημάρχων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πόθεν έσχες ο Κώστας Μαμουλάκης και η σύζυγος του Μαρία είχαν εισοδήματα από συντάξεις και ακίνητα που ξεπέρασαν τις 40.000 ευρώ ενώ οι καταθέσεις τους σε διάφορες τράπεζες ξεπέρασαν τις 350.000 ευρώ.

Επίσης διαθέτουν μετοχές σε οκτώ τράπεζες ενώ είναι και οι δύο μέτοχοι σε τουριστική επιχείρηση.

Στο πόθεν έσχες καταγράφονται 29 ακίνητα στους Δήμους Αγίου Νικολάου, Βιάννου και Ηρακλείου. Σε αυτά περιλαμβάνονται θέσεις στάθμευσης, καλλιέργεες, βοσκοτόπια, καθώς και πέντε διαμερίσματα και τέσσερις χώροι επαγγελματικής στέγης, στο Ηράκλειο. Το ποσοστό ιδιοκτησίας ανά περίπτωση ξεκινά από 12,5% και φθάνει ως 100%.

Ο Κώστας Μαμουλάκης διαθέτει ένα αυτοκίνητο 1495 κυβικών και η σύζυγος του ένα αυτοκίνητο 995 κυβικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΜΟΥΛΑΚΗ

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ