Την βίαζαν ο πατέρας και τα τρία αδέλφια της – Απέκτησε παιδί με τον πατέρα

Petite Perle 300×250

Τρεις άνδρες φυλακίστηκαν στην Ιρλανδία, αφού κακοποιούσαν σεξουαλικά την αδελφή τους και παιδιά συγγενών τους για σειρά πολλών ετών. Οι δράστες, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αντιμετωπίζουν τώρα ποινές που κυμαίνονται από 11 έως 16,5 χρόνια.

Η μητέρα τους, 64 ετών, φυλακίστηκε τη Δευτέρα για παροχή βοήθειας σε έναν από τους γιους της, αφού βίασε την εγγονή της. Ο πατέρας τους, 66 ετών, καταδικάστηκε τον Μάιο στο πλαίσιο της ίδιας δίκης, ενώ η ανακοίνωση της ποινής του, που αναμενόταν σήμερα, αναβλήθηκε λόγω της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Η δίκη των τριών αδελφών από την Ιρλανδία διήρκεσε τρεις εβδομάδες και αφορούσε αδικήματα που σημειώθηκαν μεταξύ του 1999 και του 2005 σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τη δικαστή Μαίρη Έλεν Ρινγκ η οικογένεια «κυβερνιόταν από μια αποκλίνουσα πατρική φιγούρα που κακοποιούσε και κακομεταχειριζόταν τη σύζυγο και τα παιδιά του, το εγγόνι του και άλλους συγγενείς του». «Κυνηγούσε ανελέητα τα μέλη της οικογένειας με βία και διαστροφή και οι γιοι του έμαθαν τελικά να κακοποιούν και να βιάζουν από τον ίδιο τους τον πατέρα», συνέχισε.

Πατέρας και παππούς του ίδιου παιδιού

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας τους ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης 16 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, η οποία πιστεύεται ότι έμεινε έγκυος στο παιδί του όταν ήταν 17 ετών. «'Ήταν ο πατέρας, όχι ο παππούς, του παιδιού της κόρης του», δήλωσε ο δικαστής. Αυτός και η σύζυγός του μεγάλωσαν το παιδί σαν να ήταν δικό τους, είπε η ίδια, σημειώνοντας ότι το συγκλονιστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έδειξε σημάδια μεταμέλειας ή κατανόησης του εγκλήματος στο οποίο συμμετείχε.

Τα τρία αδέλφια είχαν επίσης 468 προηγούμενες καταδίκες, κυρίως για τροχαία αδικήματα.

in.g

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ